Advies

Iedere tuin of buitenruimte heeft een andere verhouding, ligging en stijl en is hierdoor uniek. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Visser Hoveniers vele, verschillende projecten mogen doen en hierdoor zijn wij in staat u het beste advies voor uw tuin te kunnen geven. Iedere situatie kan worden opgelost.

Weet u al wat u wil met uw tuin of zoekt u nog naar ideeën? We komen graag vrijblijvend langs om in een persoonlijk gesprek de situatie te bekijken en uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij geven niet alleen advies over het ontwerpen van een nieuwe tuin, maar ook over het onderhoud van uw tuin.

Een nieuwe tuin

Wanneer u interesse heeft in advies over een nieuwe tuin komen wij langs om de situatie in te meten en uw wensen te bespreken. We kijken dan samen eens goed naar uw tuin en kijken naar de mogelijkheden. Eventueel maken we wat foto's van de tuin voor het maken van een ontwerp met uw verwerkte wensen.

Ook bespreken we wat uw budget is dat u aan uw tuin wilt uitgeven. Naar aanleiding van dit gesprek geven wij richtprijzen op wat het ongeveer voor kosten met zich meebrengt.

Als dit u dan verder bevalt maken wij een ontwerp voor uw nieuwe tuin waarin uw wensen zijn verwerkt. Dit ontwerp blijft wel ons eigendom zolang het nog geen opdracht is en dient als basis voor de vrijblijvende, gespecificeerd offerte.

Onderhoud

Voor onze bestaande klanten komen wij graag langs om advies te geven over het onderhoud van hun tuin. Maar ook voor nieuwe klanten die graag het onderhoud van hun tuin goed geregeld willen hebben komen wij vrijblijvend langs om te praten over mogelijke opties voor uw tuin of buitenruimte.

Wij herkennen planten- en gebrekziekten, hebben vakkennis over bodemleven en wij hebben kennis van materiaal. Voor ieder situatie in uw tuin heeft Visser Hoveniers het juiste advies.

"Goede, correcte en duidelijke communicatie. Deskundig en vriendelijk personeel. Goede kwaliteit, denkt mee met klant."
- Teunie (Papendrecht)
"We zijn uitermate tevreden over de geleverde werkzaamheden."
- Hans (Papendrecht)
"Werk uitgevoerd volgens afspraak met een mooi resultaat door deskundig personeel."
- Wil (Papendrecht)

Neem contact op

Velden met een * teken zijn verplicht.

Avant Webdiensten