Tuinontwerp

Visser Hoveniers - TuinontwerpWilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin, maar heeft u geen idee wat u nu precies wilt? Of heeft u al wel een idee, maar is er nog geen concreet plan? Visser Hoveniers kan u helpen met het bedenken en uitwerken van een ontwerp. Wij adviseren u graag. Een mooie tuin begint namelijk met een goed doordacht plan.

Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en dit vervolgens uit te werken tot een ontwerp. Wanneer u zelf ideeën hebt, werken wij deze graag voor u uit tot een creatief en origineel tuinontwerp dat vervolgens kan worden aangelegd.

Een mooie tuin is het visitekaartje van uw huis en om te zorgen dat dit in orde is, is een goed doordacht tuinontwerp dan cruciaal. Visser Hoveniers zorgt er altijd voor dat er een mooie eenheid is tussen uw huis en de tuin. We houden hierbij rekening met de ligging van uw tuin, de stijl van uw woning, de zonnestand. Uw tuin moet een weerspiegeling zijn van u en uw stijl.

Niet alleen tuinen, ook buitenruimtes ontwerpen is geen probleem voor Visser Hoveniers. Wij hebben al enkele kantoortuinen en bedrijfstuinen en -terreinen mogen doen.

Bij dit proces bent u als klant ook betrokken. Het ontwerp proces is namelijk een creatief proces van afwegen en afstemmen. Uw mening is hierbij van groot belang. Het is dus uiteraard mogelijk om tijdens dit proces nog aanpassingen te maken.

Neem contact op

Velden met een * teken zijn verplicht.

Avant Webdiensten